nördforumhumor

GAF är utan tvekan ett av de bättre spelforumen på nätet. Men, tvärtom mot vad många tror, är det inte på grund av att det är så välbesökt. Inte heller för att man kan hitta många branschaktiva forumiter. Inte ens för att Luke hänger där. Nej, anledningen är forumets otroliga photoshoptrådar. Från de regelbundna VGCats-hatarinläggen till de fantastiska personkulttrådarna. Det är här internetlegender föds, och vi får vara med och se på.

Det är naturligtvis omöjligt att välja ut en enda favorit av alla bilder, men några gobitar måste jag nog bjuda på. Tre av de mest shoppade personerna på forumet är Microsofts Peter Moore, Nintendos Reggie Fils-Aime och Sonys Ken Kutaragi.

3.

Peter Moore drar ännu ett publicitetsstunt och GAF exploderar i en av de hetaste GIF-trådarna nånsin. Här är en animation för SNL-kännare.

2.

Kenta i en less-is-more-bild med enormt humorvärde.

1.
112728-16
Om fem år, i en värld där tv-spelsindustrin tagit över ALLT, är det den här bilden alla fotostudenter kommer få se istället för bortretuscherade partimedlemmar. Högklassigt bildmanipulerande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0