Det lugna efterspelet

Den inte alls så vilda perioden efter att jag lyckades jaga reda på en Wii-konsol är på väg in i sin tredje månad och det känns som att det börjar bli dags att redogöra för vad som hänt sen sist.

Två ord: inte mycket.

Zelda och Wii Sports var klockrena, Rayman (också lanseringsspel) helt okej. Wario Ware var lite av en besvikelse. Efter det är det liksom tomt. Excite Truck verkar funka, men ärligt talat peppar jag mer på hysteriska bilflygturer i ett spel som faktiskt är snyggt också (Motorstorm). I april släpps super paper mario, ett spel som ser helt galet coolt ut, i usa. vi lär ju få vänta ett par månader till (som vanligt).

Speltorkan är total och av de riktigt intressanta titlarna är det få som verkar ha en chans att se spelhyllan i år. Trots allt det här fortsätter hypen och konsoler är i stort sett omöjliga att få tag på, vilket ju är helt otroligt underligt med tanke på vilka tekniska speccs Wii:n kan skryta med.

Det är väl inte helt rättvist att jämföra de olika "next-gen"-konsolerna redan, Xbox 360 har ju ett långt tidsmässigt försprång till sina konkurrenter. Men det känns inte lika självklart att Nintendo kommer ha lika många bra titlar när Wii fått sin första årsring.

Sälja som smör lär den ju iofs göra ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0