(Går)dagens Arnroth-citat

Nygammalt inslag här på Fantastisk Gill!-bloggen. Det handlar om den personliga favoriten Thomas Arnroth, som ju av någon otroligt outgrundlig anledning fortsätter vara SVT:s "spelexpert", och hans ständigt återkommande grodor. Gårdagens citat kommer från SVT:s morgonprogram, där Arnroth visar upp sin blöta frisyr ett par gånger i månaden.
Okej, här kommer dom:

1. "Gameboy DS"
2. "Pratröster"

Jag tror vi får anledning att återkomma i det här ämnet. Vi snackar ju ändå om killen som droppat sköna linor så som "jag är den gröna, du är den lilla", "besegra en massa fiender i matcher och så där" och menat att en av de nya konsolernas största fördelar var att den hade "lite starkare minne".

Kommentarer
Postat av: Frikeer

När kan man se den här snubben? Han verkar ju riktigt skojig.

2007-10-26 @ 06:45:35
Postat av: MGill

Jag tror det är varannan vecka han dyker upp i rutan. Annars kan man läsa hans recensioner i valfri landsortsblaska som köper TT Spektras mediokra spelmaterial. Där levererar han knivskarpa analyser så som "Medal of honor är gediget och, men blir ändå bara ytterligare ett i raden av krigsspel" för att direkt ctrl+c/v:a en rad ur hans Airborne-recension.

En annan favorit är hans Skate-recension. Läs och njut (kan bland annat ses på http://www.gd.se/Article.jsp?article=115901)!
"Nya Skate vänder upp och ner på hela genren, gör den på en gång mycket enklare och djupare att spela.
Svårigheten i spelet ligger inte i att lära sig själva tricken - vilket är rätt knepigt i Tony Hawk - eftersom man utför dem med den högra analoga spaken. Nej, själva grejen är att lära sig tajmingen för att hoppa vid rätt tillfälle och sedan ha planerat de trick man ska göra i förväg. Det låter kanske knepigt, men är egentligen ett väldigt naturligt sätt att spela.
Sedan gäller det att filma sina trick och allt eftersom man blir bättre får man sponsorer och får sin bild i olika skateboardtidningar.
Skate är magiskt och ren underhållning."

Vem i hela friden är det som ger karln jobb?

2007-10-26 @ 12:17:47
Postat av: Johan

Har ett fint TV-minne från "Kontroll" då han sågade nysläppta Nintendo DS med argumentet att touchskärmen blir så flottig efter ett tag. Sedan demonstrerade han genom att flotta omkring lite med sina fingrar på skärmen. Tydligen hade han missat hela den här stylus-grejen=)

2007-10-30 @ 16:20:22
URL: http://pangkaka.wordpress.com
Postat av: Frikeer

Haha, han är min nya idol.

2007-10-30 @ 23:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0