Ducka Sarko, här kommer jag

Imorn bär det av till Paris för Ubisoft-jippo på Louvren. Sin vana trogen ställer man upp en stabil line up (med Haze, BIA och Assassins Creed kan det vara den bästa de lyckats vaska fram någonsin) och kryddar med några nya casual-titlar. Ubisoft verkar göra allt mer anspråk på EA:s distributörtitel. Spännande.

Packningen görs som vanligt i sista sekunden. Panel de Pon DS får stanna hemma till förmån för Touch the Dead och Ouendan 2 till NDS. Det var nära att PSP:n fick följa, men en osprättad Ouendan-uppföljare knäcker det mesta. Utöver de allra viktigaste podcastsändningarna är spelaren laddad med nya Justice (som låter otroligt bra, trots att hälften av alla låtar sedan länge nästan är helt sönderspelade), Surkins Action Replay och SebastiAns Pig-spelning - allt för att insupa så mycket Parisstämning det bara går innan vi landar (och ja gustav, jag styrde upp nya El-P för att fylla Defjux-kvotan också).

Jag återkommer så klart med rapporter om hur allt gått (texterna om spelen får ni läsa i sin helhet i ett kommande Super PLAY).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0