lär av dina bäbismisstag

ps3en grej man fattar ganska fort när man har ett spädbarn är att aldrig planera för mycket i förväg. att sitta och försöka söva en liten tjej som inte är på humör utan att göra det på hennes villkor är dömt att misslyckas. och vad du än gör: titta inte på klockan. för bäbisar är det som en blöt blöja och blixtmagknip på en och samma gång.

en annan viktig lärdom är att aldrig tro sig vara säker på några rutiner. bara för att den lille gynnaren käkar si och så mycket och somnar på det sättet ena dan betyder inte det att den kommer gilla samma grej imorn. vilket ju, fullständigt osökt, får en att tänka på monsieur kutaragi, le grand toupé på SCE. pappa playstation. bara för att han skeppat typ 210 miljoner tv-spelskonsoler tror han att allt är lugnt, att han kan bete sej hur som helst och ändå landa på fötterna. det finns en gräns för vad folk pallar liksom, och kutaragi-sans jättebäbis har börjat tassa farligt nära den.

senaste 1Up Yours-podcasten är en ren orgie i sonyhat. den är rätt underhållande, men jag tycker grabbarna kanske är lite snabba med att räkna ut ps3:an. man får inte glömma att den nästa generationen knappt ens börjat i japan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0